Superbike-mesteren afgøres på Magny Cours
Superbike-mesteren afgøres på Magny Cours

Video: Superbike-mesteren afgøres på Magny Cours

Video: Superbike-mesteren afgøres på Magny Cours
Video: The Dark Side of Conscious Ai | Daniel Schmachtenberger 2024, Marts
Anonim

Vi er på nippet til at vide, hvem der endelig bliver verdensmester i Superbike i denne sæson. I denne weekend, på den franske bane i Magny Cours, bliver de disputeret årets sidste to ærmer, og denne gang James toseland Du kan ikke gå glip af denne nye matchbold, hvis du vil tage springet til MotoGP som Superbike-vinder.

Udover lederen, Toseland, to andre piloter har stadig matematiske muligheder for at blive kronet mestre: Max biaggi og Noriyuki Haga. Med denne trio er der en smuk kamp, ikke kun mellem kørere, men også mellem mærker. Honda, Suzuki og Yamaha vil kæmpe om et mesterskab, der normalt vindes af piloter på en Ducati. Men da det italienske firma allerede har taget MotoGP i år, har skæbnen ønsket at kompensere det på denne måde. James toseland parti med en fordel på 29 point over Max biaggi, og 33 ca Noriyuki Haga, der har skåret point ved tvangsmarcher i de seneste løb. Med kun 25 point, der er omstridt i hver af de 2 runder, betyder det det Toseland er klar nok til at vinde titlen. Vinder du et af ærmerne, kan du allerede glemme alt andet. Også den eneste Superbike-titel han har Toseland Han vandt det på dette kredsløb, og briten vandt det ene heat her sidste år og sluttede på 3. pladsen i det andet.

Endnu et incitament: denne weekend har vi et følelsesladet farvel. Den 1000cc dobbeltcylindrede Ducati vil køre dette mesterskab for sidste gang, for at gøre plads til den nye 1200cc, der fra næste år vil forsøge at returnere titlen til Ducati. Og endnu et farvel, der helt sikkert vil lindre dens hovedperson: Fonsi Nieto du vil lide en sidste gang under den begrænsede ydeevne af din Kawasaki.

Anbefalede: