Indholdsfortegnelse:

Enduro-VM 2009, tredje runde: Italien
Enduro-VM 2009, tredje runde: Italien

Video: Enduro-VM 2009, tredje runde: Italien

Video: Enduro-VM 2009, tredje runde: Italien
Video: Enduro DEM 2009 "Rund um Zschopau" Part 1 2024, Marts
Anonim

Tre tests og i alle tre har det regnet, Hvor end campingvognen af Enduro verdensmesterskab, vandet dukker altid op. Testen, der blev afholdt på øen Sardinien, favoriserede piloterne i den lille kategori, da overfloden af stenede sektioner sammen med det glatte terræn gjorde, at de større kategorier havde flere problemer.

Den 50 kilometer lange rundstrækning skulle tilbagelægges tre gange. Organisationen tilpassede tidsplanerne for linkene meget, så alle deltagerne skulle skynde sig mellem kontrollerne for ikke at straffe og miste de sekunder, der er svære at nå.

Simone Albergoni
Simone Albergoni

Enduro 1

Mika Ahola (Honda) har det klart. Førstepladsen tilhører ham, og resten skal kæmpe om krummerne. Han vandt den første dag med en føring på 45 sekunder over Antoine Meo (Husqvarna) og over et minut over Simone Albergoni (KTM).

Den anden dag Mika Ahola fløj og var den hurtigste pilot af de fire kategorier. Simone Albergoni og Antoine Meo delte podiet, og med denne hastighed vil det være det tætteste, de kommer på etapesejr.

Alessandro belometti
Alessandro belometti

Enduro 2

Hvis Ahola var stærk, vandt han med mere autoritet Johnny Aubert (KTM), mere end et minut foran Bartosz Olucki (Husqvarna) og Juha Salminen (BMW), som endelig fik det første podie til BMW.

Johnny Aubert Han var meget hurtig igen i søndags og dominerede stævnet foran Joakim Ljunggren (Husaberg) og Juha Salminen, som høstede den anden podie i træk for det tyske mærke.

Ivan cervantes
Ivan cervantes

Enduro 3

To fald af Iván Cervantes (KTM) på den første dag betød, at den spanske rytter ikke kunne passere fra tredjepladsen bagud Sebastien guillaume (Husqvarna) og Christophe Nambotin (GAS-GAS).

Ivan cervantes han genvandt førstepladsen og førte Sebastien Guillaume og Samuli Aro (KTM) med 16 sekunder, hvilket viste, at på tørt underlag var han et skridt foran resten.

Junior

Kampen mellem Oriol Mena (Husaberg) og Jérémy Joly (HM) springer grænserne, og her blev de også givet over og under, selvom det den første dag var Joly, der solgte testen. Tredje blev Mirko Gritti (Beta).

Men på den anden dag, Oriol Mena han gav den tilbage til Jérémy Joly, og det var ham, der slog testen. Tecero var Mirko Gritti igen.

Anbefalede: