Superbikes Sydafrika 2010: bedste og værste af Kyalami-racing

Anonim

Superbike mesterskabet følg hans hurtige løb denne sæson. Alternativer bliver ved med at dukke op, og nu er det Fabrizio, der er blevet tilføjet listen over vindere indtil videre i år. I praksis er vi allerede nået til midt i sæsonen, hvad der vil ske på den næste dobbeltdate i Salt Lake City.

Selv på veteranen Kyalami-kredsløbet, som har en unik linje med mange vanskeligheder at overhale, var de to intense og spændende løb. Og det er, at i år skaber Superbikes fans. Bare i denne uge ændring af kredsløbet for den spanske udnævnelse, fra Cheste til den spektakulære Motorland-bane i Alcañiz. Forhåbentlig betyder det det velfortjente start af Superbikes i Spanien.

Det bedste og det værste af Superbike-løbene i Kyalami:

Det bedste:

• Endelig Fabrizios første sejr. I en sæson, der er til at glemme, fik Fabrizio endelig sin første sejr. Ærgerligt, at han ikke bekræftede opsvinget i andet løb, hvorfor han kun har vundet én placering i mesterskabets generelle klassement.
  • Vender Troy Bayliss tilbage? Troy Bayliss har lavet nogle test med det officielle Ducati-hold. Og han havde det godt på cyklen, så det ser ud til, at han overvejer at tage tilbage. I øjeblikket var han i boksen i de sydafrikanske løb og støttede holdet. Det ville ikke være en dårlig ting at se Bayliss i aktion igen, vel?
  • Leon Haslam, fra indledende overraskelse til konsolideret leder. God weekend til Leon Haslam, som har haft to strålende præstationer. Han efterlader Sydafrika mere førende og udvider sin fordel over Max Biaggi til 15 point.
  • Tjekkiet fortsætter med at holde blandt de første. Mange var skeptiske over for de gode resultater af Carles' løb på sæsonens første dato. Men praktisk talt midt i sæsonen fortsætter han med at bestige podiet regelmæssigt og forbliver konsekvent i mesterskabets top fem.

Værst:

• Kom tilbage på ranglisten. Haga følger sin særlige vej på korset, med en 17. og en 10. plads. At glemme.
  • Ruben Xaus formår ikke at komme ind i top ti. Ruben prøver hårdt som altid, men har stadig ikke bemærkelsesværdige resultater med BMW'en. I begge løb var han forbi top 10 og bagefter sin holdkammerat i begge løb.
  • Følg den dystre dækning af Superbike-løb i Spanien. Jeg ved allerede, at det er sådan, punktum. Men spørgsmålet om tv-dækning i Spanien forekommer mig stadig uforståeligt. Det er ikke en kvittering. Med skiftet fra Cheste til Motorland kunne det være tid til at prøve at forbedre emnet med det samme.