Indholdsfortegnelse:

CEV Buckler 2011: Carmelo Morales, Alex Márquez og Iván Silva vindere i Albacete

Anonim

Som vi allerede annoncerede i det foregående det spanske Speed Championship-løb, der fandt sted denne weekend i Albacete, varslede alt, at varmen skulle være et af de elementer, der skulle tages højde for i denne fjerde test inden sommerferien. Dette er, hvordan rytterne i Stock Extreme-kategorien lider, fordi solen blev en hård rival, der komplicerede asfaltens tilstand og forårsagede adskillige styrt.

Tre fortjente vindere i en særlig varm weekend på La Torrecica-banen i La Mancha. Carmelo Morales, fra Team LaGlisse i Moto2, Alex Márquez fra Caixa Repsol i 125 GP og Iván Silva del Palmeto på Lager Extreme. En særlig fejring for Caixa Repsol-holdet, der formåede at placere sine tre ryttere på podiet i 125 GP og en velfortjent femteplads til Elena Rosell in Stock Extreme, der vil dæmpe mere end én.

Moto2, igen Carmelo Morales VS Jordi Torres

Carmelito Cev Albacete

Moto2-løbet begyndte klokken 11.15 om morgenen, da solen stadig gav rytterne en våbenhvile. Dette løb blev domineret fra start til slut af Team LaGlisse-rytteren Carmelo Morales. catalansk, hvad lavet pol- og kredsløbsrekord, tog sejren foran sin holdkammerat Jordi Torres, der blev nummer to. Med dette resultat har begge kørere uafgjort på 90 point i den foreløbige klassifikation af mesterskabet. Det tredje trin på podiet er blevet besat af Iván Moreno fra Andalucía Banca Cívica, fra Cádiz, som har formået at tilføje 16 point, hvilket placerer ham med 48, blot 1 point efter tredjepladsen i det generelle klassement, japaneren Tomoyosi Koyama.

125 GP: Det uovertrufne Caixa Repsol-hold

CEV podium 125 GP

Catalunya Caixa Repsol-holdet har endnu en gang fejet jorden i denne fjerde runde af 125 GP, med sine tre ryttere i kassen. Alex Márquez, der ser ud til at følge i sin storebrors fodspor, Marc, har taget sejren. Dette podie placerer ham på andenpladsen i det foreløbige klassement. Francesco Bagnaia og Alex Rins, der har haft en hård kamp under løbet, tog på deres side henholdsvis anden- og tredjepladsen. På denne måde fortsætter Rins med at fastholde sin lederskab, og Bagnaia tager et stort spring i mesterskabet og placerer sig lige inden for top fem i den foreløbige klassement.

Stock Extreme: Mesterskabet er udlignet

Ivan Silva lager Extreme

Det sidste løb, Stock Extreme, var det mest barske. Temperaturen på kredsløbet har betydet, at mange kørere ikke kunne gennemføre løbet, inklusive den nuværende leder af kategorien, Santiago Barragán. Det ser ud til, at vi er hekse, og skæbnen læser vores kronik før løbet. Med dette nul i skabet for piloten fra Extremadura Junior Team i Albacete, Kawasaki Palmetos Iván Silva rykker kun et point efter Barragán i at hævde sejren. Dues Rodes-holdrytteren, Enrique Ferrer, sluttede på andet trin på podiet i et udholdenhedsløb og krydsede målstregen foran Kyle Smith. Særlig omtale for Elena Rosell, der sluttede på en femteplads, som den bedste af de private. Så at nogle senere siger, at pigen alligevel ikke er gyldig til VM.

CEV Buckler 0, 0 tager en pause og holder ferie indtil næste september, når Albacete bliver igen værtskredsløbet for sæsonens femte løb.