Anden sejr til Toni Bou i Genève
Anden sejr til Toni Bou i Genève

Video: Anden sejr til Toni Bou i Genève

Video: Anden sejr til Toni Bou i Genève
Video: Часть 02. Аудиокнига «О человеческом рабстве» У. Сомерсета Моэма (гл. 17–28) 2024, Marts
Anonim

Det andet citat fra X-Trial verdensmesterskab Den blev spillet sidste weekend i den schweiziske by Genève og igen Toni Bou har taget sejren, i dette tilfælde foran Sherco-køreren Albert cabestany og hans holdkammerat Repsol Montesa Honda Takahisa fujimani.

Selvom Toni Bou dominerede testen igen, var det det Adam raga som blev placeret øverst på ranglisten efter Montesa's efterlod en straffefod i en af zonerne. Jeroni Fajardo, Albert Cabestany og Takahisa Fujimani rundede de seks kørere, der ville gå videre til semifinalen.

Toni Bou
Toni Bou

Det var i denne fase, hvor Toni Bou begyndte at gøre en forskel siden han kun straffede seks point, mens Albert Cabestany og Adam Raga, de næste to bedste kørere, havde ti og elleve point tilbage. Det lykkedes ikke unge Loris Gubian og Jeroni Fajardo at nå finalen.

Allerede i den, Toni Bou vandt alle tre løb paralleltIkke så Albert Cabestany, der tabte alle tre og måtte komme tilbage bagfra. Adam Raga, med to fiaskoer, endte uden for podiet, mens en smuk duel mellem Sherco og Takahisa Fujimani blev etableret, som ville blive løst til fordel for spanierne takket være hans bedre score i kvalifikationsfasen.

I den foreløbige alm. Toni Bou øger sin fordel på den anden klassificerede, som nu er Albert Cabestany op til tretten point. Næste test bliver i weekenden den 27. og 28. januar i Marseille.

Takahisa fujimani
Takahisa fujimani

Erklæringer af Toni Bou:

Anbefalede: