Quick, den sydkoreanske film, der gerne vil være en fantastisk produktion
Quick, den sydkoreanske film, der gerne vil være en fantastisk produktion

Video: Quick, den sydkoreanske film, der gerne vil være en fantastisk produktion

Video: Quick, den sydkoreanske film, der gerne vil være en fantastisk produktion
Video: "Шутка ангела" 2004 комедия/ Комедия смотреть онлайн 2024, Marts
Anonim

Sekunder før jeg så traileren tænkte jeg: vi er allerede med endnu et stort slop på to hjul, der prøver at efterligne dem med fuld gas. Men hellere bruge et par minutter før noget. Quick er en sydkoreansk film instrueret af Jo Beom-goo og at dømme efter de specielle effekter, der ses under de to minutters præsentation, havde det et godt budget. Et budget, der utvivlsomt vil have været det værd efter at have hævet siden premieren i Korea mere end syv en halv million euro.

Historien spiller Gi-su, en noget speciel budbringer berømt for at ankomme til destinationen meget hurtigere end et andet firma kan levere. Hemmeligheden bag denne hastighed ligger dybest set i hans færdigheder på to hjul, i den BMW S1000RR du kører og en god mængde poetiske licenser til fortolke færdselsloven efter behag. Gi-su får en helt særlig kommission, og det er, at en af nutidens popartister er forsinket til en tv-koncert. Så kommer en mystisk karakter i kontakt med hovedpersonen og fortæller ham, at der er en bombe i hjelmen, de bærer, og starter dermed en nedtælling og en flugt gennem Seoul i fuld fart.

Bedøm selv kvaliteten af spillefilmen. Det skal bemærkes, at de her i hvert fald ikke forveksler gashåndtaget eller gearene med bagbremsen.

Anbefalede: