Ducati Diavel laver også stunt
Ducati Diavel laver også stunt

Video: Ducati Diavel laver også stunt

Video: Ducati Diavel laver også stunt
Video: New 2023 Ducati Monster 937 SP First Look & Unboxing 2024, Marts
Anonim

Det er set, giv en Stuntman enhver motorcykel uanset dens model eller specialitet, og den vil hurtigt udføre nogle fantastiske piruetter med den. I dette tilfælde, som vi kan se i videoen Ducati diavel med sine 210 kg tør, sammen med 162 hk og en krone installeret til lejligheden type "paella pan" også er i stand i de rigtige hænder at udføre de væsentlige tricks, der udføres i enhver stunt-udstilling.

Jeg tror, at designere og ingeniører af Borgo Panigale-mærket ikke har adskilt sig fra den italienske "Limoncello"-flaske, siden de har set de eventyr, som Micha Threin er i stand til at gøre med Diavel. Det hvis de ikke har fået nok med Diavel-dragsteren. Og sandheden er den det er imponerende at se udviklingen af det enorme 240-dæk, der er i stand til at holde Diavel i en næsten lodret position, men lad os hellere se videoen.

Uden tvivl tyskeren Micha Threin som er professionelt engageret i motorcykeludstillinger Og han har også sin egen stuntskole, hvor han lærer at udføre alle disse stunts. Han har den øvelse og naturlige evne til ikke kun at gøre dette med Ducati Diavel, men med hvilken cykel vi end sætter foran ham.

Anbefalede: