Monster Girls eksamen 2012
Monster Girls eksamen 2012

Video: Monster Girls eksamen 2012

Video: Monster Girls eksamen 2012
Video: Люди ВЕЛИКАНЫ, которых сняли на видео! 2024, Marts
Anonim

Der er ingen tvivl om, at når vi viser jer billederne, vi tager af paddock-pigerne på vores besøg i Grand Prix. En af dine favoritter er altid værtinderne fra Monster Energy. Og helt sikkert gør mærket og energidrikkene alt for at sikre, at pigerne, der repræsenterer dem, er nogle af de smukkeste, der mødes i enhver motorkonkurrence.

For året 2012, hvordan kunne det være anderledes, har Monster også lagt alt "kødet på grillen", men denne gang på en helt anden måde. Først giver mulighed for enhver pige, der opfylder minimumskravene og ønsker at tilmelde sig castingen og én gang udvalgt den bedste af brugerne Dem, der kunne stemme på siden, var Monster Energy-atleterne selv, der valgte disse tolv piger, som skal udgøre kalenderen for næste år.

Som du kan se i videoen af valget af pigerne, har det været den mest succesfulde af alle de mennesker, der stemte, og Monster-atleterne. Nu er der kun vente på resultatet når 2012-kalenderen bliver offentliggjort, men efter hvad vi kan se er jeg sikker på, at det bliver en succes.

Modellerne er i øvrigt ansat for en periode på tolv måneder, så kig på den næste konkurrence du deltager for at se, om du genkender nogen af dem eller i det mindste for at kunne hilse på kvinderne. tre spanske repræsentanter Bárbara Amerigo, Angelica Medina og Ivette B.

Anbefalede: