Lightning Electric Superbike jagtet af en BMW S1000RR
Lightning Electric Superbike jagtet af en BMW S1000RR

Video: Lightning Electric Superbike jagtet af en BMW S1000RR

Video: Lightning Electric Superbike jagtet af en BMW S1000RR
Video: the CHINESE ELECTRIC SPORTBIKE is FAST AF now [0–60mph, Top Speed, Range Test] 2024, Marts
Anonim

Min kæbe faldt lige for at se, hvordan hun går Lightning Electric Superbike per kredsløb, for hvis du tager et kig på videoen, som jeg bringer nedenfor, vil du se, at BMW S1000RR, der forfølger den til at optage billeder af den elektriske motorcykel, har nogle problemer med at følge den. Selvom den tyske cykel på andre tidspunkter gør det meget klart, at den ikke overhaler, fordi den gør et stykke arbejde. Ydeevnen af denne cykel er praktisk talt på niveau med en af de mest kraftfulde fabriks Superbikes i nyere tid.

BMW-rytteren er Jake Holden, en AMA Superbike-rytter, ved betjeningen af den elektriske motorcykel er Ted Rich og kredsløbet er Chuckwalla Valley Raceway i Desert Center Californien. De, der har prøvet denne elektriske motorcykel, siger, at accelerationen er ligesom et godstogs, og det eneste svage punkt, de finder, er dens håndtering i kurver. Sandsynligvis fordi chassiset er under motorens ydeevne. Med alt dette har vi endnu et point til fordel for elektriske konkurrencemotorcykler.

Tryk på play, og du vil se. I øvrigt lyden af BMW-motoren tror jeg kan optages som MP3 at sætte den på elektrisk og have følelsen 100%.

Anbefalede: