Den første sejr i Ducati 1199 Panigale fandt sted i Castellano-Manchego
Den første sejr i Ducati 1199 Panigale fandt sted i Castellano-Manchego

Video: Den første sejr i Ducati 1199 Panigale fandt sted i Castellano-Manchego

Video: Den første sejr i Ducati 1199 Panigale fandt sted i Castellano-Manchego
Video: Ducati Panigale 1199s | was ich mag | was ich nicht mag | MototechDE 2024, Marts
Anonim

Først af en liste, der helt sikkert vil ende med flere tal. Denne weekend -Javier Suarez- Ismael Bonilla er blevet til første rytter i Ducati 1199 Panigales historie, der vandt en sejr i officiel konkurrence. Det var under løbet i Albacete i det regionale Castellano-Manchego, hvor Ducati fra EMS Competición sejrede over resten af konkurrenterne i Extreme-mesterskabet. Helt sikkert en fantastisk start på sportskarrieren for den sidste italienske supercykel.

For på trods af, at de i Bologna besluttede at udskyde, som det har været tradition, optræden af 1199'eren i Superbike World Championship, hvor de stadig konkurrerer med Ducati 1098R, sælger de 1199RS enheder. Med andre ord kaldte motorcyklen til at regere i år i den europæiske STK1000-kategori og i forskellige mesterskaber på nationalt niveau. Til en pris på omkring 95.000 euro pr. enhed Ducati sætter sin store juvel på prøve til en verdenspremiere i næste SBK-sæson. Et eksempel på disse salg er det, der er solgt til EMS-konkurrence eller for eksempel ankomsten til Storbritannien for en uge siden for Jentin Doodson Motorsport-teamet fra de britiske Superbikes.

Første 1199RS i Storbritannien
Første 1199RS i Storbritannien

Der i BSB vil der være endnu et fantastisk hold, der har indgået en aftale med Ducati om at modtage fabrikssupport i dit projekt. Moto Rapido Racing med Scott Mart og Abdulaziz Bin Laden (terroristens nevø) vil de også konkurrere med Panigale i en allerede historisk sæson for konkurrencen, hvor ligestillingen vil herske fra første til sidste række af nettet. Derudover kan vi allerede nu få en idé om, hvordan den vil se ud efter at have lanceret det foreløbige design af cyklen.

Anbefalede: