Kenny Noyes tilbage til CEV-kronen med Kawasaki Palmeto i Moto2
Kenny Noyes tilbage til CEV-kronen med Kawasaki Palmeto i Moto2

Video: Kenny Noyes tilbage til CEV-kronen med Kawasaki Palmeto i Moto2

Video: Kenny Noyes tilbage til CEV-kronen med Kawasaki Palmeto i Moto2
Video: Nik & Jay - En Dag Tilbage (Officiel musikvideo) 2024, Marts
Anonim

Kenny nej Det har sat en stopper for den dårlige sæson, der var ved at ske, da Karlos Arguiñanos hold forlod ham uden et bjerg til Moto2 World Championship til fordel for Ricky Cardús. Der gik uger, og den amerikanske pilot gav ingen ledetråde om sin fremtid, selvom han gjorde det klart, at han ikke ville give op. Dette blev også gjort klart af Dennis. I dag har vi endelig modtaget nyheder om fremtiden for Kenny, og det er, at han som formodet har skullet leve af nationale mesterskaber.

I dette tilfælde, i CEV, hans andet hjem og stedet, hvor han gjorde sig bemærket på det gamle kontinent. Det bliver med Kawasaki Palmeto-teamet, som han allerede samarbejdede med, inden han ankom til Moto2. Palmetos team manager, José Lázaro, var skuffet, da han fandt ud af, at han var blevet udeladt af VM, men har set den positive side og udvider nu holdstrukturen til Moto2-kategorien, med Noyes.

Kenny Noyes:

De vil angribe Moto2-kronen ombord på en Suter, det schweiziske chassis, der har givet så mange gode tider i den berømte kategori. Vi håber, at dette skridt tilbage tjener til at vende tilbage i den nærmeste fremtid til VM med titlen under armen.

Anbefalede: