Indholdsfortegnelse:

Antonio Cairoli og Jeffrey Herlings fortsætter deres vej til MX1- og MX2-titler
Antonio Cairoli og Jeffrey Herlings fortsætter deres vej til MX1- og MX2-titler

Video: Antonio Cairoli og Jeffrey Herlings fortsætter deres vej til MX1- og MX2-titler

Video: Antonio Cairoli og Jeffrey Herlings fortsætter deres vej til MX1- og MX2-titler
Video: Herlings & Cairoli push the limits in Great Britain 2018 #motocross 2024, Marts
Anonim

Med sommerens varme ankommer vi til Tjekkiets Grand Prix i Locket, og tingene ændrer sig stadig ikke meget i Verdensmesterskabet i Motocross. Italieneren af KTM, Antonio Cairoli, skiller sig igen ud med sejren i de to MX1-løb, der er omstridt i Tjekkiet forud for Christophe Pourcel og Clement Desalle.

MX2, en anden med KTM, Jeffrey herlings fortsætter med at vinde titlen som verdensmester i hvert heat og en plads på et officielt hold til næste år, idet han krydser det ternede flag først i weekendens to løb Tommy searchesle, anden i striden, og en inspireret Zachary osborne.

MX1: Antonio Cairoli fortsætter med sit kompas, der peger på titlen

Cairoli medaljon
Cairoli medaljon

Kolossal, vi kan kun definere således Antonio Cairoli og hans præstation siden han landede i den førende klasse af Motocross World Championship, men også denne weekend har han skrevet historie ved at indlede sin 50. sejr ved at vinde de to runder spillet på Locket. Der er allerede et par stykker til en disciplin, hvor den mindste fejl fjerner dig fra podiet. Du skal tage hatten af for den flyvende italiener.

Det første af ærmerne kunne vi overveje Perfekt, og fordi dette er det virkelige liv, at hvis det ikke var sikkert, ville det have lavet en Fatality. Han startede først, han holdt hele ærmet først, klarede den opnåede forskel og krydsede til sidst målstregen med otte sekunder foran de klassificerede uden den mindste forstyrrelse. I anden runde måtte han kæmpe mere end nødvendigt, kom ud på fjerdepladsen og kæmpede for at komme tilbage, men hans østrigske bjerg fik ham rival for rival til at krydse først og udvide hans samlet fordel op til tredive point.

Christophe pourcel medaljon
Christophe pourcel medaljon

Bag den almægtige Cairoli kæmpede den hurtigste franskmand på mudderet for at fortsætte med at beholde sine titelmuligheder, og Christophe pourcel til sidst tog han andenpladsen og 42 flere gode point for mesterskabet, hvilket opnåede en konsekvent anden position i det første ærme og en Tredje plads højt værdsat for at lave en fejl i slutningen af heatet, der kostede ham midlertidigt at opgive tredjepladsen til Max Nagl, som han senere kunne genvinde.

Den anden af de mest stridige gallere, Clement Desalle Han havde en svær weekend, især i kvalifikationssessionerne, men da han først kom i mel, glemte han problemerne og bortset fra den komplicerede første runde, hvor han startede niende og kunne gå tilbage til fjerdepladsen, det var slet ikke dårligt, og en andenplads i det andet af løbene løftede han ham til tredje trin på podiet.

clement desalle medaljon
clement desalle medaljon

Dårlig weekend for vores repræsentant Jonathan Barragan, som ikke kunne gå ud over syvogtyvende sat i det første ærme og den sekstende i den anden, en syttende finale, der smager meget lidt for en, der burde kæmpe om meget højere positioner.

Anbefalede: