Electrolinera, løsningen til elektriske motorcykler
Electrolinera, løsningen til elektriske motorcykler

Video: Electrolinera, løsningen til elektriske motorcykler

Video: Electrolinera, løsningen til elektriske motorcykler
Video: 8 Best EV Chargers For Your Home (Level 2) 2024, Marts
Anonim

Det lille navn, der er tale om, er min egen opfindelse, men jeg tror, det er det mest eksplicitte, når vi taler om denne opfindelse, som herrerne i Matra har præsenteret. Og det er, at opfindelsen er den enkleste, da den består af en slags batterifordeler, hvori, efter at have passeret et kort, der identificerer os, et af de opladede batterier frigives, så vi kan udskifte det, vi har i vores Scooter og at den allerede er udsolgt. Således kan det elektriske køretøjs autonomi øges betydeligt.

Den elektriske station hedder officielt Bat'Lib og er blevet præsenteret i EVS26-forummet godkendt af DBT CEV og Matra. På den måde håber Matra at kunne konkurrere på markedet for el-scootere til postomdeling. Idéen ville kunne eksporteres til andre køretøjer, hvis de alle brugte et standardiseret batterisystem. Noget der ikke eksisterer endnu, men som kunne være en kortsigtet løsning.

Herunder kan du se en video af kæden Frankrig 3 hvor de forklarer (på fransk), hvordan systemet fungerer. Videoen er et par måneder gammel, men det ser ud til, at den indtil nu var gået ubemærket hen.

Tak til CNG fra Motorpasión Futuro for banen

Anbefalede: