IOMTT 2012: John McGuinness er føreren til at slå efter den sidste kvalifikationssession
IOMTT 2012: John McGuinness er føreren til at slå efter den sidste kvalifikationssession

Video: IOMTT 2012: John McGuinness er føreren til at slå efter den sidste kvalifikationssession

Video: IOMTT 2012: John McGuinness er føreren til at slå efter den sidste kvalifikationssession
Video: Isle of Man TT 2012 - Lightweight Race Press Conference 2024, Marts
Anonim

Det her start nu. Det mest spektakulære, utrolige, legendariske og farlige løb er startet i denne uge. Det Turist trofæ Træningsdagene sluttede i går og i dag startede de med det første Superbike løb. I Motorpasión Moto vil vi lægge vores indsats og engagement for at fortsætte testene og forsøge at tilbyde dig alt det materiale, vi har til rådighed.

I løbet af denne uge er træningssessionerne for alle de kategorier, der i år vil konkurrere i Tourist Trophy, blevet afholdt på Isle of Man. Efter et par dage, hvor den overskyede himmel forhindrede asfalten i at varme op, og en flod af olie aflyste en fuld session i går, kunne rytterne benytte sidste lejlighed til at forbedre deres tider i de tildelte sessioner om eftermiddagen. John mcguinness Det var, som det har været en tradition i TT, den hurtigste mand på Manés-banen, og fra nu af starter han på førstepladsen. Faktisk Morecambe-missilet brød 130 mph barrieren i gennemsnit onsdag.

Guy Martin IOMTT 2012
Guy Martin IOMTT 2012

Bag sig har vi et udvalg af ryttere, som allerhelst kunne tænke sig mange mesterskaber. Starter kl Ryan farquhar, på andenpladsen og følger efter Fyr martin, tredje denne gang. Som du vil se i klassifikationen, er praktisk talt alle piloter med en reel chance for at kæmpe om sejren klassificeret blandt de 20 bedste. Vi kommer selvfølgelig til at savne Connor Cummins, som ikke deltager efter at have brækket to knogler i hånden i en ulykke på North West 200.

Ian Hutchinson Seagull Isle of Man turisttrofæ
Ian Hutchinson Seagull Isle of Man turisttrofæ

Et af de mest spektakulære billeder blev efterladt af Ian Hutchinson ombord på Swan Yamaha, da en måge ramte hans hjelm, der, hvor utroligt det end kan virke, kom ud i live fra et så enormt stød.

Antonio Maeso, i øvrigt er blevet placeret i position 45 ud af i alt 72 deltagere. Hans mål i Superbikes er at afslutte den første TT for KTM og gøre sit bedste i Superstock, Supersport og Lightweight, selvom han knækkede Kawasaki-motoren. Jeg efterlader jer den sidste video, som Maesos ledsagere har bragt os, der viser hemmelighederne bag folden på Isle of Man.

Anbefalede: