MotoGP Holland 2012: Ernests chop
MotoGP Holland 2012: Ernests chop

Video: MotoGP Holland 2012: Ernests chop

Video: MotoGP Holland 2012: Ernests chop
Video: MotoGP Rewind: Assen 2012 2024, Marts
Anonim

Da der i denne uge er en praktiserende læge, er det tid til at tage et kig på Ernest's Chop Lad os se, hvilke data de fortæller os om, hvad der i mange år blev betragtet som "Katedralen" for verdens motorcykler. Selvfølgelig ankom så de praktiserende læger, der er organiseret i vores land, med mange flere fans, moderne kredsløb og meget bedre vejr end Nordeuropa og katedralen blev endelig udvandet. Selvfølgelig fortsætter europæiske fans med at deltage i disse GP'er i massevis af en meget simpel grund, løbene, hvis de er gode, er det lige meget, hvor du ser dem.

Men lad os ikke fare vild omkring bushen og komme til sagen. For på trods af alt er Assen det eneste kredsløb, der har været vært for alle sæsonerne af VM, siden det var VM, Siden der var fire venner, der kørte til i dag, er de rivaler ihjel blandt dem, fordi det er sådan, pressen har ønsket. det. Derudover skal det bemærkes, at Rekord over sejre på Assen-kredsløbet holdes af hr. Ángel Nieto, med 15 sejre, en mere end D. Giacomo Agostini. Selvom vi taler om dronningekategorien, er kongen D. Giacomo Agostini med seks sejre, en mere end Mick Doohan og Valentino Rossi.

  • Jorge Lorenzo ankommer med 140 point i sit skab, de samme han havde på denne fase af sæsonen i 2010, hvor han blev udråbt til verdensmester.
  • Esteve "Tito" Rabat afslutter sin karriere nummer 100 i Assen. Rytteren begyndte sin VM-karriere ved Valencia GP i 2005 som et Wild Card, og konkurrerede i 76 løb i 125-kategorien, og ved det sidste Silverstone Grand Prix startede han sin 23. start i Moto2-kategorien.

  • På dagen for den kvalificerende uddannelse, 38-årsdagen for den første optræden af en vis Kenny Roberts i verdensmesterskabet. Denne optræden var ved Assen TT i 1974 i 250cc-klassen. Han kvalificerede sig først på startskemaet og sluttede på tredjepladsen i løbet.
  • Jorge Lorenzos sejr ved Silverstone GP var nummer 21, en mindre i den førende klasse end piloter som John Surtress og Geoff Duke (der vandt fire verdensmesterskaber) og Kenny Roberts (med tre verdensmesterskaber).
  • Podiet opnået ved Casey Soner hos Silverstone er 21. top fire i træk som den australske pilot får. I hele verdensmesterskabets historie har kun Valentino Rossi med 28, Jorge Lorenzo med 25 og Giacomo Agostini med 22 opnået en lignende sekvens.
  • Jorge Lorenzo, Casey Stoner og Dani Pedrosa, MotoGP-podiet på Silverstone, er 17. gang, de tre ryttere slutter sammen på podiet. Det er også fjerde gang, disse tre ryttere mødes på podiet indtil videre i denne sæson.

  • Sejrenes triumf opnået af de spanske piloter på Silverstone er 14. gang det opnås, hvilket binder Spanien med Italien på denne rangliste.
  • Cal Crutchlows comeback der sluttede sjette og forlod tyvende på nettet er det største comeback udlignede Sylvain Guintolí i 2007 ved det japanske GP, som startede som nummer 18 og endte som nummer fire trods regnen.
  • Lørdag (løbsdag) vil gøre 11 år siden, at en britisk rytter sidst vandt 250cc-klassen, hæderen går til Jeremy McWilliams.
  • Jorge Lorenzo Han vandt sit tredje GP i træk på Silverstone, hvis han vinder i Assen vil han være den eneste kører, der gør det, siden Valentino Rossi vandt 5 løb i træk i 2008.
  • Marc Marquez vandt 125-løbet i 2010 startende fra pole position vandt han sidste år Moto2-løbet med start fra anden position.
  • Det eneste podium af Pol Espargaro i Assen går tilbage til en tredjepladsen i 125cc i 2010, sidste år afsluttede han ikke løbet på grund af et styrt på 20. omgang.

  • Toni Elías vandt sit første 125-løb i 2001 i Assen

  • I 2011 havde Máverick Viñales en perfekt weekend, hvor han satte polen, vandt 125-løbet og satte den hurtigste omgang i løbet. I sine seneste otte løb er han endt på podiet seks gange, og fem har været i topboksen.

Indtil videre statistikker for denne weekend, skriv dem ned for at imponere dine venner i baren. Eller husk dem, for når tv-kommentatorerne skal stikke deres snot, kan du gå i gang med at afslutte sætningen. At de ikke er meget mere værd.

Anbefalede: