MotoGP Italia 2012: Toni Elías og Team Áspar bryder deres kontrakt
MotoGP Italia 2012: Toni Elías og Team Áspar bryder deres kontrakt

Video: MotoGP Italia 2012: Toni Elías og Team Áspar bryder deres kontrakt

Video: MotoGP Italia 2012: Toni Elías og Team Áspar bryder deres kontrakt
Video: 2012 #ValenciaGP | Full Moto2 Race 2024, Marts
Anonim

Få øjeblikke før start af MotoGP-løbet i det italienske GP i 2012, blev nyheden offentliggjort på Twitter, at Toni Elías og Team Áspar brød deres kontrakt. Derfra har nyheden spredt sig som en steppebrand for at forklare, at situationen allerede var meget anspændt mellem Manresa-køreren og den Valencianske manager. Selv sidstnævnte har forklaret tv-kameraerne, at Toni ud over de manglende resultater har tænkt sig at ændre Suter-chassiset, der ikke tilpasser sig hans kørestil. Et chassis, som Valencias manager anser for konkurrencedygtigt nok, og som han ikke er villig til at ændre.

Toni Elías og Jorge Martínez Áspar
Toni Elías og Jorge Martínez Áspar

Sådan er bruddet på et hold, der kun har holdt ni Grands Prix iscenesat. Hvad der i første omgang virkede som et sikkert spil på grund af referencerne fra ham, der var den første Moto2 verdensmester, har endt ham på gulvet på den italienske bane efter at have startet et comeback fra 23. position på startgridden. Det ser ud til, at efter sommerferien Den person, der er ansvarlig for at styre Suter fra Aspar-holdet, vil være Jordi Torres, Moto2-mesteren i CEV. Hvad ingen har afklaret, er fremtiden for Toni Elías.

Ingen forstår bare, hvad der er problemet med Toni Elías, siden han vandt Moto2 verdensmesterskabet. Siden den sæson har han været tabt, først i MotoGP og nu i Moto2, uden en motorcykel, der giver ham mulighed for at køre på sin stil. Alt dette fører til rygterne om Toni og hendes særlige karakter vokser noget, der ikke virker som det bedste visitkort, når det kommer til at bestille en motorcykel fra et andet hold. Vi bliver nødt til at være opmærksomme på Manresa-pilotens bane.

Anbefalede: