Macau Grand Prix 2012 i et spektakulært subjektivt kamera
Macau Grand Prix 2012 i et spektakulært subjektivt kamera

Video: Macau Grand Prix 2012 i et spektakulært subjektivt kamera

Video: Macau Grand Prix 2012 i et spektakulært subjektivt kamera
Video: Audi R8 LMS CUP Macau GT Race Day 2012 - Edoardo Mortara 2024, Marts
Anonim

Måske de medier, som fjernsynet nød fra Macau De var ikke de bedste, det er rigtigt, at billedkvaliteten af udsendelsen lod en del tilbage at ønske. Vi kunne heller ikke se det i high definition, og heller ikke i de uhyggelige super slowmotion-optagelser… der er følelsen af, at vi ikke nød begivenheden så meget, som vi kunne. Men for at afhjælpe det, opdagede jeg den første dag i praksis, at en af hans piloter, tyskeren Horst saiger, uploadede han sine optagelser til Youtube … og ventede tålmodigt, indtil han ankom løbsdagens klip. Det har ikke skuffet.

Horst kvalificerede sig som sjette i træningen og femte i løbet. Der har du det, sammen med Conor Cummins, Martin Jessop, John McGuinness, Simon Andrews og Michael Rutter, omgivet af roadracernes store skikkelser. Den hurtigste Kawasaki ZX-10R på banen … og på samme tid det bedste kamera vi kunne finde.

Kaosset ved udgangen efterfølges af en vis ro, indtil du finder din plads i ranglisten. Jessop vil snart passere for at forsvinde i det fjerne, selvom han vil kæmpe mod Manx Cummins helt til målstregen. High definition tændt, fuld skærm og et godt lydsystem at nyde det svimlende Macau Grand Prix 2012.

Anbefalede: