Kymco sætter en pris på den nye K-XCT 125i ABS og K-XCT 300i ABS
Kymco sætter en pris på den nye K-XCT 125i ABS og K-XCT 300i ABS

Video: Kymco sætter en pris på den nye K-XCT 125i ABS og K-XCT 300i ABS

Video: Kymco sætter en pris på den nye K-XCT 125i ABS og K-XCT 300i ABS
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Marts
Anonim

Den seneste Kymco-nyhed kommer på markedet næste november, og som det første, skal du sætte en pris. I dag annoncerede mærket, at priserne for Kymco K-XCT 125i ABS vil være 3.599 euro og for ham Kymco K-XCT 300i ABS vil være 4.400 euro. En stigning på 400 og 450 euro i forhold til versionerne uden ABS.

Bremsesystemet er hovednyheden i K-XCT og udføres af de velkendte Bosch 9M modul. Vægtforøgelsen er næsten ubetydelig, fordi systemet kun vejer et par stykker 700 gram og fylder halvdelen af den forrige generation.

Som en ekstra nyhed for ABS-serien vil en dekoration være tilgængelig i den såkaldte Kerne rød i perlemat finish. I alt er der allerede fire farvevarianter at vælge imellem, og tilføjer denne rød til Pure White, Compact Grey og Synthesized Blue.

Inden for denne pris vil vi, udover selve den sporty scooter, inkludere en forsikring med gratis tyveridækning i løbet af det første år. Politikken er lavet gennem Allianz-selskabet, og i tilfælde af tyveri vil det give os mulighed for at vælge mellem økonomisk kompensation eller udskiftning af køretøjet.

Anbefalede: