Indholdsfortegnelse:

Federico Caricasulo tager sejren i et vanvittigt Supersport-løb
Federico Caricasulo tager sejren i et vanvittigt Supersport-løb

Video: Federico Caricasulo tager sejren i et vanvittigt Supersport-løb

Video: Federico Caricasulo tager sejren i et vanvittigt Supersport-løb
Video: НАШЛИ СЕКТАНТОВ В ЛЕСУ ШУШМОРА ОНИ НАПАЛИ НА НАС 2024, Marts
Anonim

Regelmæssighed kommer til at være nøglen i denne sæson Supersport verdensmesterskab. De kørere, der startede på forhånd for at kæmpe om titlen, scorer ikke for mange point, hvilket skaber et ægte anarki i 600cc-kategorien. Uden at gå længere, fortsætter Roberto Rolfo, på trods af at han blev nummer 11 i dag, med at lede mesterskabet.

I en karriere, hvor alt er sket, Federico Caricasulo har taget katten til vandet og opnår dermed sin første triumf i kategorien efterfulgt af en Decha Kraisart som har tilbudt os et sandt skue. Niki Tuuli han gennemførte en storslået triplet for Yamaha, da han krydsede målstregen på tredjepladsen. Både Jacobsen og Cluzel var ikke i stand til at afslutte testen.

Caricasulo udnytter Cluzel og Jacobsens motorbrud

Jules Cluzel Thailand Supersport 2017
Jules Cluzel Thailand Supersport 2017

Jules Cluzel gik ud for alle, når lyskrydset gik ud. Han begyndte at trække så meget han kunne og nåede at åbne et lille hul. I mellemtiden sagde ryttere som Charlempol Polamai, Lucas Mahias eller PJ Jacobsen farvel til løbet, det første på grund af et styrt og de to andre på grund af mekaniske fejl.

Den franske chauffør skulle dog ikke have det let: Federico Caricasulo og Decha Kraisart jagtede ham med 10 omgange tilbage. Der var således forudset en smuk kamp om den første placering mellem tre piloter, der ville vinde løbet: Cluzel for at opnå afstand fra Sofuoglu, Caricasulo for at opnå sin første sejr og Kraisart til at vinde i sin debut foran sit publikum. Desværre syv omgange fra det ternede flag Jules Cluzels Honda-motor sagde nok og måtte give op.

Decha Kraisart Supersport Thailand 2017
Decha Kraisart Supersport Thailand 2017

Dermed var Caricasulo og Kraisart foran. Begge var foran ved flere lejligheder til glæde for den thailandske offentlighed, der var i kredsløbet. I de sidste omgange blev kampen dog brudt: Kyle Smith kom til de to piloter efter at have indstillet hurtigste omgang efter omgang. Hvorfor gik løbet i stykker? Nå, fordi briterne ankom sanktioneret af Race Direction (han måtte miste tre pladser for at forårsage Gamarinos fald) og endte med at drille en Kraisart kæmper for sejren.

Federico Caricasulo ville ende med at vinde anden runde af Supersport World Cup, mens Kraisart krydsede målstregen på tredjepladsen. Som forventet viste Race Direction Kyle Smith et sort flag for at springe den tidligere tre-positions straf over og en Ride Trough afledt af, tilgiv redundansen, den sidste straf. På denne måde Niki Tuuli sprang direkte til tredjepladsen, bag den lokale Kraisart. Bagefter afsluttede Thitipong Warokorn og Kyle Ryde top5.

Anbefalede: