Indholdsfortegnelse:

Herlings og Covington vinder i Tyrkiet. Jorge Prado beholder ledelsen af MX2 efter kontroversen
Herlings og Covington vinder i Tyrkiet. Jorge Prado beholder ledelsen af MX2 efter kontroversen

Video: Herlings og Covington vinder i Tyrkiet. Jorge Prado beholder ledelsen af MX2 efter kontroversen

Video: Herlings og Covington vinder i Tyrkiet. Jorge Prado beholder ledelsen af MX2 efter kontroversen
Video: 2018 Assen ft. Prado, Covington, Herlings 2024, Marts
Anonim

Det MXGP verdensmesterskab Han rejste til Tyrkiet i weekenden for at konkurrere i næstsidste runde af kalenderen. Intet er afgjort matematisk endnu, men Jeffrey herlings Han har scoret en ny double for at lægge sin første titel i den førende klasse i motocross.

I MX2 har der været en vis spænding inden for Red Bull Factory Racing KTM. Sejren har taget hende Thomas Covington, men Pauls Jonass har skåret 6 point fra Jorge Prado efter et kontroversielt træk, hvor et strejf endte letteren på tyrkisk jord.

MXGP: Sæsonens 29. sejr til Jeffrey Herlings

Mxgp Tyrkiet 2018 5
Mxgp Tyrkiet 2018 5

Da første runde af MXGP startede, var det Tim gajser der blev tildelt holeshot. Slovenerens glæde varede ikke så meget, da Jeffrey Herlings overhalede ham ved ankomsten til det andet hjørne. Fra det øjeblik var der ingen andre, der så Herlings, en kører, der virker endnu mere ustoppelig, efterhånden som løbene går.

Tony cairoli efter at have forladt i midten af feltet måtte han kæmpe for at genvinde sin position. Desalle nægtede ham stillingen gentagne gange, men drevet fra den veteran italienske rytter var nok til at overhale Kawasakis og senere også jagte Tim Gajser.

Mxgp Tyrkiet 2018 4
Mxgp Tyrkiet 2018 4

Herlings krydsede målstregen helt alene at vinde sæsonens 28. sejr med en 25-sekunders føring over Cairoli og 29 over Gajser, hvilket viser en absolut uomtvistelig håndtering på den hårde tyrkiske bane.

I weekendens andet udspil for MXGP-drengene var det Clement Desalle som tog initiativet og placerede sig selv i første position. Efter manuskriptet fra forrige runde tog det Herlings kun et par meter at tage føringen og tog først ved udgangen af det andet hjørne.

Mxgp Tyrkiet 2018
Mxgp Tyrkiet 2018

Gautier paulin det tog også mindre end en omgang at overhale Desalle, mens bag Kawasaki-rytterne, der var ivrige efter at klare sig som Febvre og den evigt kæmpende Gajser, jagtede Kawasaki'en. Cairoli dukkede op i en syvende position for at komme tilbage fra start på udkig efter andre linjer fra resten, hvilket kostede ham et fald, da han tog et af springene og forsinkede ham til bunden af feltet.

Med Herlings får snavs af vejen, kun Gajser var i stand til at placere sig bag hollænderens ratt, selvom Honda-rytterens pres formåede at decentralisere generallederen, som formåede at distancere sig og forsegle sæsonens umpteent dublet. Gajser blev nummer to og Desalle tredje til at lukke podiet.

Mxgp Tyrkiet 2018 6
Mxgp Tyrkiet 2018 6

Med yderligere 50 point på lommen og Antonio Cairoli ude af stand til at forbedre sig fra 15. position, udvides afstanden til fronten af det generelle klassement igen til Jeffrey Herlings og fører 95 point over sin holdkammerat og falder 5 point fra at vinde titlen matematisk.

Anbefalede: