Pecco Bagnaia giver fansene en italiensk pol
Pecco Bagnaia giver fansene en italiensk pol

Video: Pecco Bagnaia giver fansene en italiensk pol

Video: Pecco Bagnaia giver fansene en italiensk pol
Video: A 1000 Year Old Abandoned Italian Castle - Uncovering It's Mysteries! 2024, Marts
Anonim

Italieneren Pecco Bagnaia har taget pole på Misano-banen foran sit publikum og vil forsøge at udnytte varmen fra sit publikum til at komme i søndagens løb for at udvide fordelen mod sin store rival, Miguel Oliveira, der starter fra tredje række ved at kvalificere sig som niende.

For italiensk det er den tredje stang i træk opnået takket være tiden 1:37, 121 opnået i begyndelsen af sessionen som sædvanligt i Moto2. Han overgår Marcel Schrotter med to tiendedele, der skal forsøge at finde sit første podie i morgen på Misano.

Intactgp Britishgp Silverstone Swobser Gp Fever By 67i8498
Intactgp Britishgp Silverstone Swobser Gp Fever By 67i8498

Tredje vil afgå den italienske Mattia pasini foran dit publikum. På fjerdepladsen starter Fabio Quartararo, som efter Bagnaia, Schrotter og Pasini har bevaret deres positioner under anden halvdel af sessionen.

Femtepladsen har haft følelser med Brad bindemiddel en femteplads med det ternede flag. Dermed henviste spanske Jorge Navarro til sjettepladsen som er det bedst klassificerede spanske.

Navarrese
Navarrese

Den tredje række lover da den består af tre navne af staturen af Luca Marini, Álex Márquez og Miguel Oliveira. Denne sidste bliver nødt til at sætte batterierne i, så hans maksimale rival Pecco Bagnaia ikke formår at udvide fordelen i generalen. Den fjerde række bærer det spanske flag med Joan Mir, Xavi Vierge og Augusto Fernández.

Det har været en mest begivenhedsrig session følger weekendens trend i Moto2. Hvis det var i FP3 Alex Marquez der ødelagde sin motorcykel efter et fald, i kvalifikationen Lorenzo Baldasarri han gik ned to gange, på den samme bane, som var scenen for hans første sejr for to sæsoner siden.

Isaac viñales der kom til denne udnævnelse skadet i den ene hånd er ikke erklæret egnet at løbe på grund af de store smerter jeg følte under kørslen.

Anbefalede: