Indholdsfortegnelse:

Tony Arbolino fejer Moto3: pole position, seks tiendedele foran og rekord for Mugello-kredsløbet
Tony Arbolino fejer Moto3: pole position, seks tiendedele foran og rekord for Mugello-kredsløbet

Video: Tony Arbolino fejer Moto3: pole position, seks tiendedele foran og rekord for Mugello-kredsløbet

Video: Tony Arbolino fejer Moto3: pole position, seks tiendedele foran og rekord for Mugello-kredsløbet
Video: Tony Arbolino's Top 5 Moments from 2020 2024, Marts
Anonim

Moto3-kategorien er et galehus uden en konge, men med en masse talent. I Mugello har vi oplevet en ny prøve af denne ørken af dominatorer med rekorden, som Tony Arbolino har opnået. Italieneren havde ikke sat nogen tid, og på hornet lykkedes det ham at stoppe uret på 1:56.407, den hurtigste omgang i Moto3-historien og slog Danny Kents rekord.

Arbolino har sat seks tiendedele til argentineren Gabriel Rodrigo, som allerede var begyndt at nyde sin første pole position i denne sæson. En meteorisk omgang, der logisk nok gør Arbolino til hovedfavorit til at vinde på hjemmebane. Første række afsluttes af den også italienske Lorenzo Dalla Porta.

Arón Canet starter tiende og Masiá tolvte

Mcphee Canet Mugello Moto3 2019
Mcphee Canet Mugello Moto3 2019

Dårlig vurdering for verdensmesterskabslederen, Arón Canet, som kun har kunnet blive nummer ti. Spanieren skal være dygtig i morgen, hvis han vil fastholde førstepladsen i mesterskabet foran Dalla Porta selv, der starter tre rækker foran. Canet har ikke engang været den bedste af spanierne.

Den holdning har fået det Marcos Ramírez, Leopard-rytteren, som har været en af de få, der foretrak at ride alene. Ramírez starter fra niendepladsen, men i morgen har han muligheder for at genvinde pladser og kæmpe om podiet, givet hans høje tempo uden nogen antydninger, som vi har set i praksis.

Dalla Porta Mugello Moto3 2019
Dalla Porta Mugello Moto3 2019

Men Mugellos dominans forbliver helt italiensk. Op til fem lokale kørere er nået til de syv øverste placeringer. Ud over de allerede nævnte, Andrea Migno starter på fjerdepladsen, Niccolò Antonelli på sjettepladsen og Romano Fenati på syvendepladsen. Sidstnævnte skal endelig gennemføre et løb, da han kun har syv point i hele verdensmesterskabet.

Spanierne har generelt ikke haft deres bedste klassement. Jaume Masiá, som i sidste ende formåede at kvalificere sig direkte til Q2, starter som nummer tolv., lige bag Alonso López, som førte den tredje frie træningssession, men ikke var i stand til at komme videre i stillingen. Raúl Fernández og Sergio García deltog også i Q2, selvom han starter henholdsvis 16. og 17..

Sergio Garcia Alonso Lopez Mugello Moto3 2019
Sergio Garcia Alonso Lopez Mugello Moto3 2019

I forhold til Fredagens kampdag afslører Kevin Zannoni, det italienske wild card er tømt på denne lørdag. Efter at have afsluttet med næstbedste tid i fri træning fredag, starter han i morgen fra femtendepladsen, og med pointene som et svært mål.

Fortsætter med det spanske, kun to har undladt at være i 2. kvartal. Det er Albert Arenas, der starter andenogtyvende, og Vicente Pérez, som kommer til at udkomme den otteogtyvende. Begge skal forbedre sig meget, hvis de vil kvalificere sig til pointene i morgendagens løb, hvor slip-ups bliver afgørende.

Anbefalede: