Indholdsfortegnelse:

Toprak Razgatlioglu fører SBK-testen i Portimao med maksimal ligestilling mellem Yamaha og Ducati
Toprak Razgatlioglu fører SBK-testen i Portimao med maksimal ligestilling mellem Yamaha og Ducati

Video: Toprak Razgatlioglu fører SBK-testen i Portimao med maksimal ligestilling mellem Yamaha og Ducati

Video: Toprak Razgatlioglu fører SBK-testen i Portimao med maksimal ligestilling mellem Yamaha og Ducati
Video: SHOCK! Marquez and Rossi Back on Track together at the Portimao Test | MotoGP 2024 2024, Marts
Anonim

De afsluttede Superbike-testen i Portimao med Toprak Razgatlioglu førte den anden testdag, hvilket forbedrer Scott Reddings tid i den første. Den nye Yamaha-rytter stoppede uret på 1:40.804 og slog dermed Reddings tid i Ducati Panigale V4 R med tre tiendedele søndag.

Razgatlioglu har forbedret sig i sidste øjeblik til en Redding, som også førte tabellen i dag. Under alle omstændigheder skal man huske på, at Kawasaki ikke tester på den portugisiske bane, så enhver konklusion skal foreløbig tages med et gran salt. Sværdene er stadig høje.

Honda stadig et stykke bag Yamaha og Ducati

Redding Sbk Portimao 2020
Redding Sbk Portimao 2020

Men det er et godt tegn for Yamaha, der konsekvent i tider ligner Ducatis. I går var Toprak Razgatlioglu blevet længere, men mandag dominerede han praktisk talt hele sessionen, og kørte også i alt 54 omgange og forbedrede Reddings tid i sidste øjeblik.

Den tredjehurtigste tid blev sat af en overraskende Loris Baz, som også blev nummer to i søndags med Ten Kate-holdet. Fjerdepladsen gik til den anden officielle Yamaha-rytter, Michael Van der Mark, kun 98 tusindedele efter Razgatlioglu. Under alle omstændigheder en fantastisk dag for Yamaha, med tre cykler i top fire. Chaz Davies blev nummer fem.

Bautista Portimao Sbk 2020
Bautista Portimao Sbk 2020

Bag Yamaha og Ducati har Leon Haslam afdækket med Honda CBR1000RR-R SP, at få en tid i sidste øjeblik, der har løftet ham til sjette position. Guldvingecyklerne havde en ret diskret dag, som alle tests, men denne sidste gang af Haslam giver i det mindste en god smag i munden.

Briten var syv tiendedele efter Razgatlioglu og Redding. Lidt efter lidt vokser Hondaen, selvom Álvaro Bautista fortsætter med at prøve forskellige ting, og i dag var den sekstende, på 2,7 sekunder af tiden for Razgatlioglu. Spanieren vil næppe gå efter tider med sin nye CBR1000RR-R SP.

Sykes Portimao Sbk 2020
Sykes Portimao Sbk 2020

I øjeblikket Honda ser ud til at være stadig et skridt bagud, i det mindste i preseason, som det sker for BMW. Tom Sykes sluttede på syvendepladsen, en tiendedel langsommere end Haslam. Med forbedringen af Honda ser det ud til, at BMW'er er dømt til at være det dårligste mærke. Men der bliver kamp, fordi tyskerne er konkurrencedygtige.

Mens dette skete i Portimao, fortsætter Kawasaki-holdet med sit testprogram i Montmeló, så der er ingen direkte sammenligning med dets rivaler. Xavi Forés, den anden spanier, der var på banen i dag i Portugal, sluttede som trettende Bedste tid. De kan være de eneste to spaniere i Superbikes i år på grund af Jordi Torres problemer.

Anbefalede: