Indholdsfortegnelse:

Fabio Quartararo flyver også med Yamaha M1, Dani Pedrosa skinner og falder for Marc Márquez i Sepang
Fabio Quartararo flyver også med Yamaha M1, Dani Pedrosa skinner og falder for Marc Márquez i Sepang

Video: Fabio Quartararo flyver også med Yamaha M1, Dani Pedrosa skinner og falder for Marc Márquez i Sepang

Video: Fabio Quartararo flyver også med Yamaha M1, Dani Pedrosa skinner og falder for Marc Márquez i Sepang
Video: SHOCK! Marquez and Rossi Back on Track together at the Portimao Test | MotoGP 2024 2024, Marts
Anonim

Fabio Quartararo fortsætter med at sætte tempoet i MotoGP-testene i Sepang. Den franske rytter fik sin debut i dag ved betjeningen af en Yamaha M1 uden dekoration, men resultatet har været det samme: bedste tidspunkt på dagen, denne gang standsede uret på 1:58.572, fire tiendedele hurtigere end hvad han gjorde i går.

'El Diablo' slog en inspireret Jack Miller med 69 tusindedele, som har været meget stærk igen med Ducati del Pramac. Indtil videre har to dages test og begge gange både den stærkeste Yamaha og Ducati været satellitter, altid inkarneret i Fabio Quartararos og Jack Millers figurer.

Pedrosa, 90 tusindedele fra at være den hurtigste i en MotoGP-session igen

Marc Marquez Sepang Motogp 2020
Marc Marquez Sepang Motogp 2020

Og vær opmærksom på, hvem der blev nummer tre, for det var ingen ringere end Dani Pedrosa. KTM-tester flyver i Sepang. Det var allerede den hurtigste af de første to dages shakedown, men i dag, med hele nettet allerede på banen, var det kun 90 tusindedele af at være dagens hurtigste. Imponerende. Og også Pol Espargaró har været ottende.

Hans tidligere holdkammerat har lidt mest, Marc Márquez, der har haft årets første styrt, heldigvis uden konsekvenser. Alligevel var mesteren den hurtigste af Honda-rytterne, og sluttede på niendepladsen, mens hans bror Álex Márquez sluttede syttende, men igen var den bedste rookie.

Rins Sepang Motogp 2020
Rins Sepang Motogp 2020

Suzuki, hvis afventende emne for denne 2020 var netop hastigheden på en omgang, er stadig ret høje. I dag Joan Mir var den hurtigste af Blues i Sepang og sluttede på fjerdepladsen, en tiendedel af Quartararo. På sin side satte Álex Rins dagens syvende hurtigste tid, bag Maverick Viñales.

Den officielle Yamaha tager lige nu disse første officielle tests. Viñales plejede at være en af dem, der var i salven til de bedre tider, men han er meget afslappet. Valentino Rossi på sin side blev nummer ti i dag, lige efter Marc Márquez. Endnu en gang har Franco Morbidelli, foruden Quartararo, været foran begge.

Petrucci Motogp september 2020
Petrucci Motogp september 2020

De gør heller ikke meget på det officielle Ducati-hold. Danilo Petrucci var den hurtigste, trettende, to placeringer foran Andrea Dovizioso og seks tiendedele efter Quartararo. Hvad mere er, Johann Zarco er stadig ked af præstationen af sin Avintia, og i dag var han nittende.

Endelig, i Aprilia har de et problem. Det ser ud til, at din nye 2020 RS-GP virker, selvom der stadig er meget at rulle, men Bradley Smith er ikke klar til opgaven. Den teoretiske erstatning for Andrea Iannone var sidst, endda bag test-Yamaha og næsten to sekunder efter Aleix Espargaró, ellevte.

Anbefalede: