Indholdsfortegnelse:

Endnu mere orange til KTM RC16, som Pol Espargaró og Iker Lecuona vil køre i MotoGP
Endnu mere orange til KTM RC16, som Pol Espargaró og Iker Lecuona vil køre i MotoGP

Video: Endnu mere orange til KTM RC16, som Pol Espargaró og Iker Lecuona vil køre i MotoGP

Video: Endnu mere orange til KTM RC16, som Pol Espargaró og Iker Lecuona vil køre i MotoGP
Video: 2023 New KTM Enduro Range | EXC-F SIX DAYS Editions 2024, Marts
Anonim

KTM har allerede lavet sin traditionelle fælles præsentation af MotoGP-hold. Selvom vi allerede så RC16 Factory i Sepang-testene, var den helt sortfarvet, så vi kunne ikke se dekorationen. Nu kender vi det, og det er mere orange end nogensinde. En motorcykel til at tage springet til eliten af MotoGP.

Hvad angår Tech3, ser vi en markant dekorationsændring. Indtast Simply Cola-annonceringen, og derfor dens røde, blå og grå dåser går op på cyklen og efterlader den orange næsten i et hjørne. Vi taler ikke om et hvilket som helst hold, for det bliver med det, spanske Iker Lecuona får sin debut i MotoGP.

Den nye KTM byder på seriøse ændringer af både chassis og motor

Lecuona Tech3 Motogp 2020
Lecuona Tech3 Motogp 2020

Den nye KTM præsenterer en del aggressive nyheder, såsom et nyt hybridchassis med to rektangulære bjælker i dens øvre sektion eller en fornyet og kraftfuld motor. Det er en V4 med mere end 265 hk effekt at efter planerne fra det østrigske mærke skulle placere dem i samme liga som Honda og Ducati hvad angår kraft.

Hvad angår piloterne, Pol Espargaró gentager som spydspids i projektet. Han står for at få resultaterne og markere præcis, hvor KTM er i forhold til konkurrenterne. Ved hans side vil sydafrikaneren Brad Binder få sin MotoGP-debut, efter en fantastisk sæson i Moto2, hvor han fik titlen.

Espargaro Ktm Motogp 2020
Espargaro Ktm Motogp 2020

"Pol bringer meget til dette projekt, og vi kender Brad Binder meget godt. Han er en fantastisk historie for os. har vores egen Moto3 verdensmester, der nu konkurrerer i MotoGP", sagde Pit Beirer, KTM konkurrence direktør, om sine ryttere. Mika Kallio og Dani Pedrosa fortsætter som testere, hvor finnen laver jokertegnene.

På Tech3 udtalte Beirer, at " Jeg vil ikke sige, at nu har vi et satellithold, men at vi er en KTM-pakke forenet af venskab og tillid, og jeg inkluderer vores testhold i hele organisationen."Hos KTM går de alle sammen med det formål endelig at nå MotoGP-podierne, da de kun har én, og den var under oversvømmelsen i Cheste.

Oliveira Ktm Motogp 2020
Oliveira Ktm Motogp 2020

Portugiseren Miguel Oliveira bliver den første pilot ved Tech3, hvis situation er lidt grumset. Sidste år foretrak han ikke at blive forfremmet til det officielle hold som afløser for Johann Zarco, så pludselig overhalede Brad Binder ham til højre fra Moto2 og beholdt cyklen. Oliveira gjorde det meget godt i 2019, men nu ser hans karriere ud til at gå i stå.

OG ved siden af ham kommer den spanske debutant Iker Lecuona, den tredje yngste rytter i MotoGP-historien. Valencianeren fik allerede sin debut i Cheste for et par måneder siden, og nu har han en sæson foran sig til at konsolidere sig inden for MotoGP, en kategori, der på forhånd bedre tilpasser sig hans fysiske og kørende forhold.

Anbefalede: