Indholdsfortegnelse:

Ana Carrasco genvinder lederskabet af Supersport 300 World Championship i et løb domineret af Jeffrey Buis

Anonim

Hollænderen Jeffrey Buis har gjort det umulige i Supersport 300-kategorien i Aragon. Han er sluppet solo og har vundet løbet med overvældende overlegenhed. Han viste allerede den bedste rytme under træningen, men han var i stand til at fange den i løbet, og startede meget godt og slap allerede i de første sving.

Bagfra var kampen intens, og den store gavn har været Ana Carrasco. Ikke kun fordi hun var nummer to, men fordi Scott Deroue faldt på de sidste meter, så murcianeren genvandt ledelsen af verdensmesterskabet. Og en fantastisk tredjeplads til Mika Pérez. Dobbelt spansk podie på MotorLand.

Deroue faldt på de sidste meter, og Mika Pérez kommer på podiet

Alvaro Diaz Spp300 Aragon 2020

Før afgang dårlige nyheder for Unai Orradre, der kom ud på femtepladsen, men blev sendt til halen af gitteret for et dæktryksbrud. Jeffrey Buis formåede at fastholde den første position i starten foran Kawakami-brødrene, som begge var kommet ind på forreste række.

Buis var klar til at bryde løbet. Han sænkede hovedet og begyndte at flygte alene. Efter blot to omgange var han allerede et sekund foran Bruno Ieraci. Styrtene bagerst i gruppen skete ikke konstant, det sædvanlige mønster i disse Supersport 300-løb.

Kroh Ssp300 Aragon 2020

Helt bestemt Buis gik uden modstand. Hollænderen havde allerede en fordel på tre sekunder, og kampen stod om podieplaceringer, hvor der var en meget stor gruppe. I den var Mika Pérez og Víctor Rodríguez også, men længere bagud, Ana Carrasco, som havde det meget sværere i de første omgange.

Lidt efter lidt begyndte Carrasco at vise sig. Også Mesterskabsleder Scott Deroue havde travlt med at komme til tops, og Unai Orradre, det andet store spanske aktiv, var kommet tilbage for at nå gruppen. Han havde lige så mange muligheder som resten for at komme på podiet. Der var tre omgange tilbage, der skulle være uden kvarter.

Sofuoglu Spp300 Aragon 2020

Et fald fra Sofuoglu, den anden samlet, strakte gruppen lidt, med Carrasco på andenpladsen i løbet. Pérez var også i en kvartet sammen med Deroue og Hugo De Cancellis. Men Orradre udnyttede kampen om podiegruppen til at kroge hele feltet på sidste omgang.

Sejr til fornøjelse til Buis, der vandt med en brutal føring på syv sekunder. Anden position for Ana Carrasco, meget smart og som genvinder ledelsen af verdensmesterskabet takket være Deroues fald på de sidste meter. For at fuldende festen, tredje position for spanske Mika Pérez. Unai Orradre blev nummer seks.