Indholdsfortegnelse:

Macbor Montana XR5 vil have sin plads blandt trailcyklerne til A2-licensen med 47 CV og veludstyret, for 6.499 euro
Macbor Montana XR5 vil have sin plads blandt trailcyklerne til A2-licensen med 47 CV og veludstyret, for 6.499 euro

Video: Macbor Montana XR5 vil have sin plads blandt trailcyklerne til A2-licensen med 47 CV og veludstyret, for 6.499 euro

Video: Macbor Montana XR5 vil have sin plads blandt trailcyklerne til A2-licensen med 47 CV og veludstyret, for 6.499 euro
Video: [#198] FERNANDITA coge las ARMAS-IRAK -Vuelta al mundo en moto 2024, Marts
Anonim

Det spanske mærke Macbor har præsenteret, hvad der bliver hans første to-cylindrede motorcykel. Det er en trailcykel designet til brugere af type A2-licensen, der når markedet i et stærkt konkurrencepræget segment.

Denne 500cc motorcykel er den ældre søster af Macbor-sticykelfamilien og den rangerer over 125cc Macbor Montana XR1 og 250cc Macbor Montana XR3. Den er et spring fremad inden for mærket og holder sig tæt på A2'erens effektgrænse med 46,9 hk.

Et spor med en tocylindret motor, der kommer meget veludstyret

Macbor Montana Xr5 1
Macbor Montana Xr5 1

Macbor forstår godt sin positionering på det spanske marked og placerer Macbor Montana XR5 i centrum af segmentet af trailcykler designet til A2. Det gør den med en justeret pris på 6.499 euro, en masse standardudstyr og et interessant lanceringstilbud, hvor de enten forærer kuffertsættet væk, eller inkluderer registrering og tredjepartsforsikring det første år gratis ved købet …

Forslaget fra det spanske firma er ret komplet, og designteamet ønskede at udstyre motorcyklen med genkendelige mærkeelementer. Det elektroniske indsprøjtningssystem er signeret af Bosch, kaliberne er af mærket Nissin med dobbelt stempel foran og enkelt bagtil og affjedringen er fra KYB. Den monterer en omvendt 41 mm multijusterbar gaffel foran og en mono støddæmper, der også er justerbar bagtil. Metzeler Tourance slangeløse dæk er standard på en aluminiumsfælg med krydseger, en type hjul, der passer perfekt til den type motorcykel, som er Macbor Montana XR5.

Som et forskelspunkt med resten af dens konkurrence, og at være noget, der fremhæver dens landlige natur, må det siges motorcyklens ABS-system kan slås fra i 3 tilstande. Hertil kommer en nogenlunde opnået tomvægt på kun 178 kilo, den letteste på markedet ifølge mærket.

Image
Image

Motoren er en 471cc dobbeltcylinder med et 8-ventils DOHC topstykke, der er vandkølet. Få en kraft af 46, 9 HK ved 8.500 omgange og har et maksimalt drejningsmoment på 43 Nm ved 7.5000 o/min. Som differentialkarakteristik i sit segment må det siges, at denne Macbor Montana XR5 har 2 køretilstande, Sikker og Sport. Gearkassen forbundet med den er en 6-trins manuel type.

Macbor Montana XR5 kommer meget veludstyret for sin pris. Den leveres som standard med krumtaphusbeskytter, sideskærme og håndtagsdæksler, en to-positions justerbar skærm, centralt stativ, et 12 V strømstik og USB og frontbelysning med LED-teknologi.

Et spor der trækker for beslaget med en justeret pris

Macbor Montana XR5 Det er den mest landevejscykel, der findes i mærkets katalog og den, der inviterer dig til at køre et større antal kilometer. Denne filosofi er fremhævet i det øjeblik, hvor de valgfrie etuier er installeret, en ekstra, der inkluderer mærket officielt. Dens dobbeltmotor lover at være nok til at lave lange ture i et lovligt tempo.

Det er en sticykel, og fans af at se bort fra asfaltområdet er heldige med dette forslag til type A2-kørekort. Hvis vi betragter Honda CB500X, er Macbor Montana XR5 afgjort mere sporven end japanerne. Det afbrydelige ABS gør forskellen, når det kommer til at nyde det på land og standardbeskyttelserne, som også hjælper. På trods af sin tilgang som naturelsker, må det siges, at den også er en gyldig motorcykel til byen.

Macbor Montana XR5 er nu tilgængelig på det spanske marked i fire farver, rød, blå, grå og hvid og kan allerede testes ved at lave en aftale via sin hjemmeside. Den kommer med en pris på 6.499 euro og flere kommercielle tilbud til lanceringen.

Macbor Montana XR5 - Datablad

Del Macbor Montana XR5 vil have sin plads blandt trailcyklerne til A2-licensen med 47 CV og veludstyret, for 6.499 euro

  • Flipboard
  • E-mail

Emner

Sti

  • A2 kort
  • sti
  • Macbor

Anbefalede: