Indholdsfortegnelse:

Yamaha XMax Iron Max er en endnu mere luksuriøs og raffineret version til 125cc scooteren
Yamaha XMax Iron Max er en endnu mere luksuriøs og raffineret version til 125cc scooteren

Video: Yamaha XMax Iron Max er en endnu mere luksuriøs og raffineret version til 125cc scooteren

Video: Yamaha XMax Iron Max er en endnu mere luksuriøs og raffineret version til 125cc scooteren
Video: Yamaha XMAX 300 2023 года — идеальное сочетание спортивного и современного стиля в скутере 2024, Marts
Anonim

Iwatas udvalg af sportsscootere vokser mere og mere afgørende. DNA'et fra Yamaha TMax strækker sig gennem sagaen om bymotorcykler, og nu er det turen til en ny specialversion: Yamaha XMax 125 Iron Max.

Et år efter XMax-serien blev fornyet med 400, 300 og 125 cc-modellerne, har Yamaha besluttet, at familien er etableret nok til at modtage en variant, der, hvis den allerede var en reference i segmentet før, nu endda placerer sig lidt højere..

Yamaha XMax 125 Iron Max: Business klasse af urban mobilitet

Yamaha Xmax 125 Iron Max 2019 2
Yamaha Xmax 125 Iron Max 2019 2

Denne 125 kubikcentimeter scooter bruger den samme mekanik af den model, vi allerede kender, med en enkeltcylindret motor, der tilbyder 14 hk og 12 Nm drejningsmoment for et sæt, der i sin standardversion vejer 175 kg i køreklar stand.

Denne alsidige og velafsluttede model tilføjer nu en ny specialsæde med justerbart integreret ryglæn for piloten, platforme dækket af aluminium, der understreger dens high-end karakter eller kromringe på instrumentbrættet og baglygten i en mere subtil og elegant røget finish.

Den udvendige udsmykning får en ny farveskema med navnet Sword Grey med nye logoer, mens den indvendige del af hætten under sædet er dækket af et nyt læderbetræk.

For resten står vi over for den samme avancerede 125 cc scooter, som blandt sit komplette udstyr også beholder ABS antiblokeringsbremsesystemet (kun kombineret bremsning er obligatorisk for 125 cc) og TCS-traktionskontrol seriel.

Vi skal stadig kende tilgængeligheden og prisen på denne model, da Yamaha ikke har inkluderet den i præsentationen, men den vil helt sikkert koste mere end 4.799 euro af Yamaha XMax 125.

Yamaha XMax 125 Iron Max 2019 - Teknisk ark

Del Yamaha XMax Iron Max er en endnu mere luksuriøs og raffineret version til 125cc scooteren

  • Flipboard
  • E-mail

Emner

Scooter

  • Yamaha
  • Milano Hall
  • Yamaha X-MAX 125
  • Motorcykel nyheder 2019
  • EICMA 2018

Anbefalede: