Indholdsfortegnelse:

Raúl Fernández peger allerede på Marc Márquez' rekord og fortsætter med at komprimere Moto2 World Championship
Raúl Fernández peger allerede på Marc Márquez' rekord og fortsætter med at komprimere Moto2 World Championship

Video: Raúl Fernández peger allerede på Marc Márquez' rekord og fortsætter med at komprimere Moto2 World Championship

Video: Raúl Fernández peger allerede på Marc Márquez' rekord og fortsætter med at komprimere Moto2 World Championship
Video: Artificial Gravity is Critical for Mars Exploration & Beyond - SpaceX Starship can make this happen! 2024, Marts
Anonim

Raúl Fernández er villig til at lægge en masse følelser i den sidste del af Moto2 World Championship. Den spanske rytter har vundet endnu et løb i Misano, denne gang på en meget cerebral måde, idet han har afholdt sin tid og ændret tempoet i de sidste omgange for ikke at give Remy Gardner og Arón Canet nogen muligheder.

Gardner er vendt tilbage til at køre et løb fra mindre til mere og sluttede meget tæt på Fernández på sidste omgang, men han fik en bange for frygt, der fik ham til at nøjes med andenpladsen. Er 34 point foran australieren lige nu sammenlignet med sin holdkammerat i verdensmesterskabets general.

Canet vender tilbage til Moto2 podiet med Boscoscuro

Lowes Misano Moto2 2021
Lowes Misano Moto2 2021

Ved udgangen Rául Fernández holdt førstepladsen foran Sam Lowes. Remy Gardner mistede nogle positioner og faldt til sjette, selv bag Arón Canet. Marco Bezzecchi og Xavi Vierge var også i en førende gruppe, der blev lukket af Augusto Fernández, klistret til Gardner.

Lowes begyndte at skyde og åbnede en føring på et halvt sekund, så Canet rykkede hurtigt og overhalede Fernandez. Det så ud til, at Boscoscuro-rytteren troede, at han havde tempo nok til at kæmpe for sin første Moto2-sejr. Gardner overgik Vierge og var allerede inden for rækkevidde af Fernández, den anden kandidat til titlen.

Canet Misano Moto2 2021
Canet Misano Moto2 2021

Canet tog føringen og klarede sit bedste løb i mellemkategorien. Faktisk, Lowes sneg sig ind, spildte tid og viste, at han var meget hængt på.. Raúl Fernández virkede som det gode alternativ til Canet, den eneste der holdt sig til sin slipstream. Om der var en gruppe eller ej, ville afhænge af Canets rytme.

Et par dråber begyndte at falde på banen med fire kørere i den førende gruppe, inklusive Lowes og Gardner. Raúl Fernández forventede at flytte for at komme i den første position bare hvis løbet stoppede. Gardner var også foran Lowes i en meget risikabel manøvre.

Arbolino Misano Moto2 2021
Arbolino Misano Moto2 2021

Raúl Fernández ændrede rytmen og ville gå alene efter sejren, men Canet var den eneste, der gav følelsen af at ville svare. Men det kunne han ikke, og efter et par omgange med maksimal indsats måtte han give efter. Canet og Gardner blev efterladt i kamp om den anden position, og Raúl Fernández var alene om endnu en sejr.

Sejr til Raúl Fernández foran Remy Gardner for at fortsætte med at tilføje spænding til verdenstitelkampen. Tredjeplads til Canet, som i det mindste reddede et podie med Boscoscuro og var tæt på Gardner indtil sidste omgang. Endelig er Lowes blevet nummer fire.

Anbefalede: