Indholdsfortegnelse:

Fabio Quartararo vs Pecco Bagnaia: en duel i solen for at se, hvem der er sherif på Marc Márquez' ranch
Fabio Quartararo vs Pecco Bagnaia: en duel i solen for at se, hvem der er sherif på Marc Márquez' ranch

Video: Fabio Quartararo vs Pecco Bagnaia: en duel i solen for at se, hvem der er sherif på Marc Márquez' ranch

Video: Fabio Quartararo vs Pecco Bagnaia: en duel i solen for at se, hvem der er sherif på Marc Márquez' ranch
Video: Epic Showdown: Pecco Bagnaia vs Fabio Quartararo - MotoGP's Most Thrilling Duel! 2024, Marts
Anonim

MotoGP Grand Prix of the Americas sigter mod at blive det afgørende løb i 2021-sæsonen. Tilbagekomsten af den førende klasse af motorcykler til Amerika er den sidste opfordring til, at den dukker op. en seriøs rival, der stadig kan snuppe titlen fra Fabio Quartararo. Johann Zarco og Joan Mir har allerede fejlet i deres forsøg, men en sidste kugle er tilbage.

Pecco Bagnaia er på rulle. Har vundet i træk de seneste to Grand Prix, som har placeret ham i en rimelig afstand fra Quartararo, hvilket stadig får ham til at drømme om titlen: Der er 48 point, det vil sige mindre end to løb. Hvis Yamaha er foran i Austin, lukkes mappen. Men hvis der er et godt snit, vil det stadig være globalt.

Bagnaia er en fejl fra Quartararo for at genoplive MotoGP World Championship

Bagnaia Silverstone Motogp 2021
Bagnaia Silverstone Motogp 2021

For Quartararo er alt i favør. Austin burde være det et kredsløb, der er mere gunstigt for Yamaha end for Ducati, selv om det var Misano og Bagnaia der sejrede. Sandt at sige har ingen af mærkerne nogensinde vundet i Amerika. Kun Honda og Suzuki har gjort det, og den konkurrence hjælper Quartararo også.

Franskmandens regnskab er klart: Han skal fortsætte med samme regelmæssighed, som han har holdt hele sæsonen. Quartararos værste resultat er Jerez' trettendeplads, på grund af hans underarmslidelser, men den næstværste er allerede en syvendeplads. Han har været på podiet i ni løb ud af tretten.

Bagnaia San Marino Motogp 2021
Bagnaia San Marino Motogp 2021

Hvis du giver mindre end 22 point, har du matematiske muligheder for at blive mester allerede i Misano. En matchbold, en af dem der sjældent går tilbage. Men scenen i Austin konspirerer for, at verdensmesterskabet skal have spænding praktisk talt indtil det sidste løb. Bagnaia får en chance.

Vejrudsigten forudser en travl weekend i Austin. Regnen kunne vise sig i løbet af de tre dage, selv med stærke storme, og vi ved allerede, at under de forhold flyver Ducati, mens Quartararos hånd krymper for gassen. Det er den store mulighed for Bagnaia.

Marquez Misano Motogp 2021
Marquez Misano Motogp 2021

Det er også tilbage at se, om Ducati vil gøre teamwork til fordel for sit sidste titelhåb. Jack Miller sagde allerede i Misano, at han var villig til at arbejde for at maksimere Bagnaias muligheder, selvom det med Zarco og Jorge Martín, som tilhører et andet hold, vil være sværere for der at være konsensus. Men de er Ducati-ryttere.

Beretningerne om den ducatistiske mælkepige er meget klare i Austin. De har brug for regnen for at lette en sejr, eller i det mindste et podie, for Bagnaia, og for at Quartararo kan opløses som et sukker, noget der skete meget i 2020 og mindre i 2021. Hvis afstanden falder omkring 30, og kommer tilbage til Misano, hvor Bagnaia allerede har vundet, bliver der VM.

Bagnaia Quartararo Misano Motogp 2021
Bagnaia Quartararo Misano Motogp 2021

Det store problem for Ducati er et andet. Denne duel mellem sheriffer kommer til at finde sted på Marc Márquez' ranch. Det kredsløb, hvor mesteren er mere præcis og grundig end i nogen anden. Marquez er storfavorit til sejren i Austin og på samme tid Quartararos store allierede.

Franskmanden sagde det allerede, da han forlod Misano. "Jeg håber, Márquez giver mig en hånd ved at vinde i Austin". Af de syv MotoGP-løb, der er blevet afholdt i Austin, har Marc Márquez vundet sejren i seks af dem. I den anden faldt han, da han skulle først, og den, der vandt, var Álex Rins, en anden luksusgæst til kampen.

Bagnaia Misano Motogp 2021
Bagnaia Misano Motogp 2021

Siden Quartararo vandt solidt i årets første løb det så ud til, at titlen ikke ville undslippe ham. Han var i stand til at fraråde Zarcos og Mirs kandidaturer uden de store problemer. Men han har den sidste forhindring for at erobre titlen, og fortidens spøgelser kunne dukke op på Bagnaias motorcykel.

Hvis vi taler om erfaring i disse løb, er Bagnaia Moto2 verdensmester, mens Quartararo har aldrig været med i kampen om et VM. Sidste år blev han også mester efter de to første løb, men styrtet kom. Nu ser alt ud til at hænge sammen, men på 20 omgange af Austin-kredsløbet kan et helt verdensmesterskab ændre sig.

Anbefalede: