Indholdsfortegnelse:

Den nye Ducati elektriske scooter tilbyder 50 km autonomi og NFC-teknologi for 799 euro
Den nye Ducati elektriske scooter tilbyder 50 km autonomi og NFC-teknologi for 799 euro

Video: Den nye Ducati elektriske scooter tilbyder 50 km autonomi og NFC-teknologi for 799 euro

Video: Den nye Ducati elektriske scooter tilbyder 50 km autonomi og NFC-teknologi for 799 euro
Video: Quelle Trottinette Electrique choisir ?? Dualtron Mini VS Popular 2024, Marts
Anonim

Ducati fortsætter med at udvide sit udvalg af bymikromobilitet designet til alle dem, der har brug for at bevæge sig rundt i byen på en økologisk og effektiv måde, uden at opgive den stil, som kun dem fra Borgo Panigale plejer at give deres produkter.

Derfor har de sammen med deres kommercielle partner MT Distribution præsenteret det nye Ducati PRO III. En elektrisk scooter, der debuterer, blandt al sin teknologi, NFC-støvlen. Derudover er den, takket være forbedringen af dens batteri, nu i stand til at rejse 50 kilometer på en enkelt opladning. Dens pris starter ved 799 euro.

Ducati PRO III: nu med NFC-teknologi og 50 km autonomi

Ducati Pro Iii 1 Uc348804 Høj
Ducati Pro Iii 1 Uc348804 Høj

Den passionerede Bologna motorcykelproducent fortsætter med at udvide sin produktlinje især fokuseret på bymobilitet eller hvad der er det samme, sortimentet inkluderet i Ducati Urban e-Mobility. Og det gør den ved at præsentere Ducati PRO III, en elektrisk scooter udviklet i fællesskab med sin licenshaver og forretningspartner MT Distribution og Stile Ducati-centret.

Som det var tilfældet med tidligere generationer af PRO, bliver PRO III den mest teknologisk avancerede scooter i sortimentet elektrisk mobilitetssystem fra Ducati Urban. Og dette demonstreres af den nyeste integrerede teknologi til at starte og bevæge sig med scooteren.

Ducati Pro Iii 8 Uc348809 Høj
Ducati Pro Iii 8 Uc348809 Høj

Det handler om NFC-chip, en teknologi, der giver dig mulighed for at aktivere eller deaktivere scooteren blot at passere gennem skærmen et specielt kort, hvor det er integreret. Takket være det kan du kun tillade brugen af køretøjet til en bestemt bruger.

Mekanisk er den udstyret med en børsteløs motor, som forlænger dens levetid, 350 W, der kan levere op til 515 W spidseffekt. De har ikke fortalt os, hvad dens maksimale hastighed er, men med de love, som VMP'er skal overholde i Europa, antager vi, at den vil være begrænset til 25 km/t. Batteriet er også blevet forbedret ved at øge dets kapacitet til 468 Wh, hvilket garanterer en rækkevidde på op til 50 kilometer på en enkelt opladning.

Ducati Pro Iii Paddock Uc349253 Høj
Ducati Pro Iii Paddock Uc349253 Høj

I cykelsektionen skiller en magnesiumramme sig ud, der garanterer lethed og modstand på samme tid ved bedre at absorbere vibrationer, hvilket gør brugen mere behagelig. Det er afsluttet med 10-tommer slangeløse anti-punktur hjul og et bremsesystem med skivebremser både foran og bagpå.

I den elektroniske sektion har den nye Ducati PRO III en kraftig LED-belysning, der giver dig mulighed for at se vejen perfekt under dårlige lysforhold såvel som om natten. Hvad mere er, din skærm har et USB-stik der giver dig mulighed for at genoplade din mobil eller en lignende enhed, der bruger denne stikkontakt.

Ducati Pro Iii 7 Uc348810 Høj
Ducati Pro Iii 7 Uc348810 Høj

Det kunne heller ikke telematisk forbindelse med smartphonen Gennem Ducati Urban Electric Mobility App, designet og udviklet af Italdesign, med hvilken brugere konstant kan blive opdateret om køretøjets hovedfunktioner og ydeevne, såsom batteriopladningsniveau, tilbagelagt distance og sidst kendte position. Det er også muligt at få adgang til tekniske assistancetjenester i realtid, selv via WhatsApp-chat.

Ducati PRO-III er tilgængelig på Ducati-salgssteder og i den officielle Ducati-onlinebutik samt i forbruger- og specialiserede elektronikbutikker og i de vigtigste onlinebutikker for en pris, der beløber sig til 799 euro.

Anbefalede: