Indholdsfortegnelse:

Álex Márquez rundede sæsonens første podie i MotoGP, men det røde flag forhindrede ham: "Det gjorde mig vred"
Álex Márquez rundede sæsonens første podie i MotoGP, men det røde flag forhindrede ham: "Det gjorde mig vred"

Video: Álex Márquez rundede sæsonens første podie i MotoGP, men det røde flag forhindrede ham: "Det gjorde mig vred"

Video: Álex Márquez rundede sæsonens første podie i MotoGP, men det røde flag forhindrede ham:
Video: Marc Marquez's New Bike for 2024 2024, Marts
Anonim

Midt i en sæson fuld af problemer Algarves Grand Prix har været en oase for Álex Márquez. Den spanske rytter har haft sit bedste løb i 2021, men et utidigt rødt flag har efterladt ham uden selv muligheden for at kæmpe om podiet. Marquez kunne ikke skjule sin vrede.

Selv uden Marc Márquez på banen har Hondas præstationer i weekenden været ganske acceptabel, selvom de har mistet noget af distancen i de samlede karakterer til Suzuki på grund af Joan Mirs flotte løb. Men præstationen af den yngste af Márquez er klart den mest positive note til Honda.

Álex Márquez opnåede det bedste resultat i 2021, men kunne ikke debutere LCR på podiet

Marquez Algarve Motogp 2021
Marquez Algarve Motogp 2021

Efter en god klassificering, Márquez lavede også en fantastisk start, der satte ham i en position til at kæmpe om podiet. Det tog ham ikke lang tid at slippe af med Pramac Ducati, men han fandt sig selv foran Jack Miller, som skulle være hans banepartner resten af løbet. Og hvem tog podiet fra ham.

"Jeg har været i stand til at tale med Marc og spurgte mig, om jeg kunne have prøvet det eller ej fordi han ved, at Jack er sej og svær at bekæmpe," forklarede Márquez. Dog formåede Honda-rytteren at overhale Miller og rulle foran ham et par omgange, selvom australieren senere gav ham det tilbage.

Marquez Portimao Motogp 2021
Marquez Portimao Motogp 2021

" Det har gjort mig vred, i det mindste at prøve og prøve det. Det faktum at kæmpe for, at stillingen er lige. Hvis de passerer dig, og du ser, at de har mere end et halvt sekunds fordel, kan du kaste håndklædet i ringen, men vi har manglet kraften til at kæmpe om podiet. Jeg er glad for resultatet, erkendte Márquez ved slutningen af løbet.

Og det er, at da Márquez forberedte overhalingen, to omgange fra slutningen, Det røde flag kom ud på banen, og løbet sluttede. Iker Lecuona tog Miguel Oliviera foran, og i første omgang så det ud til, at portugiseren kunne have skadet sig selv, så Race Direction valgte at være forsigtig.

Marquez Miller Portimao Motogp 2021
Marquez Miller Portimao Motogp 2021

Jeg var tæt på ham, da jeg gik gennem målstregen. Jeg ville prøve at overhale ham, eller i det mindste teste ham i den sidste sektor og ind i målstregen kunne jeg komme ud med mere stabilitet. Jeg kunne teste ham på lige eller på 1. På skødet har de taget flaget rødt Jeg var i stand til at overhale ham ind i målstregen, og det gjorde jeg ikke, jeg holdt den til den næste. Det er ting, der sker”, slutter Márquez.

Márquez ville have været den 16. anderledes rytter på podiet i 2021, hvilket slog MotoGP-rekorden, og også ville have givet LCR sæsonens første skuffe. Men alligevel er det årets bedste resultat for den lille af Márquez, som nu kan drømme om at slutte foran sin holdkammerat, Takaaki Nakagami. Der er kun ét løb tilbage.

Anbefalede: