Indholdsfortegnelse:

Dunlop Roadsmart IV er fornyet: mere alsidighed til motorcykler fra nøgen til spor
Dunlop Roadsmart IV er fornyet: mere alsidighed til motorcykler fra nøgen til spor

Video: Dunlop Roadsmart IV er fornyet: mere alsidighed til motorcykler fra nøgen til spor

Video: Dunlop Roadsmart IV er fornyet: mere alsidighed til motorcykler fra nøgen til spor
Video: Volles Testprogramm in Frankreich! Dunlop Roadsmart 4 2022 2024, Marts
Anonim

Dunlop har i samfundet præsenteret et nyt dæk designet til alle dem, der se efter alsidighed, når du står over for en tur uanset din montering, fra landevejsfokuserede adventure-cykler til hypernøgne.

Vi taler om Dunlop RoadSmart IV inden 2022, det mest alsidige sports-touring-dæk i sit sortiment til dato. For at opnå dette bruger denne model en kombination af innovative teknologier med det formål at skabe nye standarder inden for blandt andet håndtering, stabilitet og vådgreb.

RoadSmart IV: to forskellige versioner afhængig af cyklen

Dunlop Roadsmart4 Detalje 4 21
Dunlop Roadsmart4 Detalje 4 21

Sport touring segmentet har ændret sig dramatisk de seneste år pga hovedsageligt til overlejring af genrer med hinanden. I disse dage er ingen overrasket over at se nøgne roadstere eller adventure motorcykler fokuseret på vejen. Det er derfor, Dunlop har taget alle disse faktorer i betragtning, når de opdaterede sit alsidige RoadSmart-dæk.

Efter en lang researchproces, hvor de spurgte, hvad brugerne af denne type motorcykel havde brug for, kom de frem til en klar konklusion. Hans dæk må have været så meget værd for dem, der laver langdistanceturisme som dem, der brugte deres motorcykler for sjov Søndag morgen.

Dunlop
Dunlop

Og ikke et hvilket som helst dæk var det værd, bilister ville have et, der var i stand til at tilbyde en perfekt balance mellem tør ydeevne og exceptionelt vådgreb, og at den derudover havde en neutral og stabil adfærd til at tilbyde en konstant præstation selv efter flere tusinde kilometer.

Med disse lokaler blev RoadSmart IV født. Faktisk, er udviklet til at passe til 17 af de 20 bedst sælgende motorcykler i Europa. Fra trafikanter med adventure-cykler som BMW R1250GS til crossovers som Yamaha Tracer eller roadstere som Yamaha MT eller Kawasaki Z. Alt sammen med det formål at skabe et utroligt alsidigt dæk i de mest populære størrelser (120 / 70Z R17 foran; 180 / 55Z R17 og 190 / 55Z R17 bag).

Dunlop Roadsmart4 R Wet
Dunlop Roadsmart4 R Wet

Da dette dæk kan dække forskellige typer motorcykler, har Dunlop skabt to forskellige versioner af RoadSmart IV. En variant kaldet SP, optimeret til lettere og sporty vejmaskiner; og en anden mulighed kaldet GT, tunet til at give større touringcykler større køreegenskaber. De har alle en Dunlop proprietær teknologipakke med den innovative sammensætning, der indeholder fire helt nye grebharpikser og JointLess Tread (jointless tread) applikationen til nøglestørrelser.

Luca Davide Andreoni, Dunlop Europe Marketing Director: "Vores forskning fortalte os, at landevejscyklister de ønskede exceptionelt vådgreb, godt kilometertal og håndtering, der skaber tillid. Ved at samle forskellige teknologier har vi skabt et dæk, der kan opfylde kravene fra en utrolig forskelligartet industri af brugere og maskiner."

Dunlop har Just Ride-filosofien om at give ryttere uovertruffent greb og beskyttelse, hvilket giver dem selvtillid til at fokusere på fornøjelsen ved at køre. Ved at anvende denne tankegang har vi skabt et nyt niveau af dæk med RoadSmart IV. Det er et sportstouring-dæk, der rækker langt ud over sportstouring-segmentet, slutter Luca Davide Andreoni.

Yamaha mt
Yamaha mt

Dunlop RoadSmart IV vil rangere i Dunlop-serien over RoadSmart III, vinder af forskellige tests. Med en række af 21 størrelser og 24 referencer, bærer RoadSmart IV Dunlops RoadSmart-serie af sports-touring-dæk til mere end 40 størrelser og dækker mere end 700 modeller.

Anbefalede: